GPC U17 1.10.2016, Chropyně – výsledky

V sobotu 1.10.se v Chropyni konal turnaj GPC pro kategorii U17. Z našich hráčů se turnaje zúčastnili : Marek a Martin Dostálovi, Jirka Derka, Kuba Reichman, Kuba Diviš , Mariánka Poláková a Adéla Chadimová (všichni z U15).

Začínalo se tradičně mixem. Tady se nejvíce dařilo Martinovi Dostálovi společně s Maruškou Studenou, kteří nejprve v semifinále porazili  ve třísetovém boji Kubu Reichmana s Nelou Němcovou a potom ve finále, opět v třísetovém zápase, pár Moravcová-Láznička.

V singlech byla nejúspěšnější Adéla Chadimová, která nestačila až v semifinále na pozdější vítězku (po skreči Nely Němcové) Marušku Studenou.

Ve čtyřhrách vypadla Adéla s Mariánkou Polákovou v semifinále ,  kde nestačily na severomoravský pár Němcová, Studená. V chlapecké čtyřhře byla startovní listina trochu početnější (Startovalo 14 párů). Nejdelší cestu pavoukem měl Martin Dostál s Tadeášem Brázdou, kteří v semifinále porazili Marka Dostála s Kubou Reichmanem 21:15, 21:15.  Ve finále pak nestačili  opět na severomoravský pár Franek-Hevessy.

Podrobné výsledky : GPC_U17Chropyně-_1.10.2016

 

Děkujeme za bojovné výkony, držíme pěsti do dalších bojů. :)

 

R.Ch.