Bronz z MČR družstev žáků!

15025456_10154778862350984_7609128963414644572_oNaše družstvo, které před týdnem vyhrálo OP, o víkendu odjelo bojovat na MČR do Českého Krumlova. Výpravu tvořilo 5 hráčů (Martin, Marek, Kuba R., Jirka, Kuba L.) a 4 hráčky (Adélka, Mariánka, Martinka a Domča). Koučink byl zajištěn Standou B. Velké díky pak patří Pavlu Chadimovi, který se osvědčil na turnaji jako vynikající asistent – profesionál.

V základní skupině jsme nejprve dokázali postupně porazit tým Benátek nad Jizerou, Českého Krumlova i Nejdku. Díky tomu jsme obsadili v sobotu překvapivě první místo ve skupině B a měli možnost v neděli bojovat o medaile. V neděli na nás v semifinále čekalo družstvo z Pardubic. Proti tak silnému týmu, jsme se rozhodli ušetřit síly našich klíčových hráčů. O bronzové medaile nás čekal opětovný boj s domácím týmem Českého Krumlova. I hrozivý stav 0:3 se nám podařilo otočit díky bojovností našich hráčů do vítězného výsledku 4:3. Ale byly to pěkné nervy, především rozhodující čtyřhra chlapců, kdy už soupeř měl ve třetím setu 2 mečboly. Naštěstí Kuba s Martinem neztratili nervy a zápas nakonec vyhráli. A holky naštěstí nezklamaly a vyhrály zápasy, ve kterých jsme počítali s body pro nás.

Díky všem hráčům, všichni nastupovali do zápasu s velkou bojovností! Naše družstvo působilo jako skvělý tým, který držel pospolu a vzájemné fandění napomohlo výbornému výsledku a zisku medaile. Věříme, že pro naše hráče to bylo skvělým vyvrcholením žákovské kategorie a tento turnaj jim zůstane dlouho v paměti. Díky patří našim trenérům, a hlavně i rodičům, kteří své děti podporují a vytváří jim vhodné zázemí.

Podrobné výsledky na tournamentsoftware.com

M+S