OP U17, Podivín

15253452_1095940287171788_2501393703050201917_n  Jedna z dalších velkých výprav našeho klubu se v sobotu 26.11.2016  zúčastnila   Oblastního přeboru JMK do  17 let.  Sedm hráčů pod skvělým trenérským vedením Vojty Šelonga hájilo v Podivíně  naše barvy.

  Vzhledem k tomuto počtu hráčů docházelo i ke  klubovražedným bitvám. Asi největší takovou bitvou byl zápas mezi Kubou Lipkou a Martinem Dostálem, kde si Kuba připsal velké třísetové vítězství.

V mixu se ve finále utkali dva naši zástupci, ale opět na opačných stranách kurtu. Vítězství nakonec slavila Adéla Chadimová (s ivančickým Tadeášem Brázdou) nad Markem Dostálem (s židlochovickou Bárou Otáhalovou).

V singlech se statečně drželi mimo již dříve jmenovaných i Jirka DerkaKuba Diviš, kteří ale v pavouku velmi brzy narazili na favority turnaje.  Nejlépe se   v chlapecké části umístil zmiňovaný Marek Dostál, který  ve čtvrtfinálovém zápase získal cenný skalp  Davida Herzána, v semifinále pak nestačil na pozdějšího vítěze,  tím získal  dělené třetí místo na tomto turnaji. V dívčí části opětovné zkušenosti získávala z antukového dvorce navrátivší se Dominika Mendreková :)  a do až finále se dostala Adéla Chadimová. Ta spolu s hustopečskou Bárou Korábovou získala zlato ve čtyřhře. Poslední medaili pro naše barvy nakonec vybojoval Martin Dostál díky dělenému třetímu místu v deblu.

Ještě jednou díky trenérovi a pro hráče připomenutí jeho slov o jednotném klubovém dreskódu na příštím turnaji.  :)

Podrobné výsledky zde :  Formulář-výsledků-2