Čtvrtfinále extraligy: Brno vs. Hradec Králové

ice cream

Čeká nás poslední utkání tohoto ročníku extraligy na domácí půdě, a to konkrétně na parketách v hale Fakulty sportovních studií Masarykovy Univerzity v Bohunicích. Do Brna přijede TJ Montas Hradec Králové – tým, který v základní části skončil na 6. místě a bude se snažit o zázrak, tedy o výhru a postup do semifinále.

Hradec Králové si v premiérové sezóně v extralize nevedl vůbec špatně. Primárním cílem týmu z východních Čech bylo se jistě udržet v hlavní soutěži, a to se díky výhrám nad Plzní a Astrou Praha podařilo. V jiných utkáních se Hradec střetl s favority a překvapit nedokázal – drtivé prohry s Českým Krumlovem, Radotínem Praha a Brnem jsou toho jen důkazem.

Mužstvo Brna bude ve čtvrtfinále jasným favoritem už jen proto, že by měl nastoupit v plné sestavě. Přijet by měly i dvě největší hvězdy - Scott Evans Adam Cwalina. Formu v Americe chytl i Adam Mendrek, ve skvělém herním rozpoložení je i dvojnásobná vítězka VC Plzně Monika Světničková. V posledním vzíjemném utkání, kdy byl brněnský celek také v nejlepší sestavě si Brno z Hradce přivezlo výhru 7:1.

Plakát ke čtvrtfinále.

Plakát ke čtvrtfinále.

Přijďte tedy podpořit Brno a pomozte hráčům FSpS MU postoupit do semifinále extraligy. Utkání proti nevyzpytatelnému Hradci začíná v sobotu 18. března ve 14 hodin v hale FSpS v Bohunicích. Vstupné je samozřejmě zdarma!