Kupa medailí z GPB dospělých v Pustějově

Jirka_MCR_U19

O víkendu se v novojičínském Pustějově konal celostátní turnaj kategorie „B“, kde startovalo i několik hráčů FSpS MU - Bára OtáhalováVeronika SrncováHonza SrnecJirka BurešOndra Helar Jakub Mazúr.

Oblíbené „béčko“ na severu Moravy sice letos nehostilo zrovna nejsilnější hráčské obsazení, o dobré badmintontonové výkony však nebyla nouze. Naši hráči nakonec přivezli hned několik medailí – dokázali se prosadit ve všech disciplínách.

Smíšenou čtyřhru vyhrála naše dvojice Ondra Helar s Veronikou Srncovou, kteří hráli všechny zápasy na turnaji na tři sety, když v semifinále například porazili Jirku Bureše s Veronikou Kubečkovou. Verča Srncová přidala i bronz deblu. Zahanbit se nenechala ani Bára Otáhalová, která domů nakonec přivezla bronz z dámského singlu.

Mezi pánskými singlisty byl nasazenou jedničkou Ondra Helar, který sice své nasazení neobhájil, byla z toho však bronzová medaile. Tu Ondra zdvojnásobil ve čtyřhře s Honzou Srncem, když v semifinále kluci ne stačili na Kubu Mazúra s Vaškem Benbenkem z Orlové. Kuba s Benbenkem nakonec celý turnaj v deblu vyhráli, ve finále porazili Jirku Bureše s Janem Fialou.

Vítězové deblu Jakub Mazúr a Vašek Benbenek s dorty pro vítěze.

Vítězové deblu Jakub Mazúr a Vašek Benbenek s dorty pro vítěze.

Výsledky z turnaje si můžete prohlédnout ZDE.

Děkujeme hráčům za vzornou reprezentaci oddílu a gratulujeme k medailím.