2. kolo Extraligy proti Klimkovicím a Dobrušce

zdroj: czechbadminton.cz

V druhém kole extraligy čeká, jako již tradičně, FSpS MU dvojzápas, a to nejprve v sobotu v Ostravě proti Klimkovicím, a poté v neděli na domácí půdě na kampuse proti Dobrušce. Pokračovat bude také I. liga, kdy se náš „B“ tým představí v sobotu v Českém Těšíně.

V Ostravě začíná utkání ve 13 hodin a určitě se bude na co dívat. Domácí nováček extraligy – TJ Sokol Klimkovice – má ve svých řadách velmi zajímavé hráče - přední českou hráčku Kateřinu Tomalovou, olympionika Artema Pochtareva z Ukrajiny nebo Dána Pedera Sovndala.

Utkání určitě nebude jednoduché, i když je Brno jasným favoritem. BADMINTON FSpS MU přijede do Ostravy (SC Fajne – Ostrava Poruba) v plné sestavě a doufáme, že se na jih Moravy odvezou všechny body!

V neděli hraje Brno doma v Bohuních, a to v 10 hodin proti TJ Sokol Dobruška. Hosté jsou papírově určitě slabším týmem v lize, není však důvod nikoho podceňovat, v kádru je několik zkušených hráčů, jako Ondřej KrálIvo Stoklas nebo Ondřej Kopřiva. Otazník visí nad účastí slovenských posil Dobrušky - Mateje Hlinicana Milana Dratvy.

Utkání v neděli začíná v 10 hodin a všichni jste srdečně zváni!

Plakát na nedělní utkání

Plakát na nedělní utkání

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na naše „B“ mužstvo. To bude bojovat o další body do tabulky 1. ligy, a to v neděli od 10 hodin v Českém Těšíně proti domácímu celku a družstvu Dvora Králové.