3. kolo extraligy v Brně!

Tým po výhře nad Klimkovicemi.

Jak možná víte, extraligová sezóna se nám pomalu, ale jistě, dostává do druhé poloviny probíhající sezóny. Momentálně se nacházíme na prvním místě extraligové tabulky bez ztráty bodu a cílem pro nadcházející extraligové kolo je, aby to tak zůstalo.

Soupeřem tento víkend budou dvě družstva, která bojují v nižších patrech tabulky, a to SKB Český Krumlov, který přijede do Brna na sobotní utkání, a USK Plzeň, jež bude v neděli domácím na západě Čech.

V sobotu se utkání proti Českému Krumlovu koná tradičně v hale kampusu Fakulty sportovních studií v Bohunicích, a to v 15 hodin. Před extraligovým utkáním se v hale bude konat další kolo 5. ligy, kde se představí náš „C“ tým, prijeďte je podpořit také! „A“ mužstvo bude v plné sestavě a proti Krumlovu se čeká jasný plný bodový zisk. Krumlov má sice na soupisce zvučná jména domácí kvality jako Jaromír JanáčekHana Milisová nebo Ondřej Král, kvalitám Brna se však soupiska jihočechů nevyrovná.

Plakát k sobotnímu utkání.

Plakát k sobotnímu utkání.

V neděli se FSpS MU Brno „A“ představí v Plzni, která, stejně jako Krumlov disponuje převážně českými hráči, a proto se také očekává plný bodový zisk.

Dalším kolem pokračuje samozřejmě i 1. liga, a to v Orlové, kde se Brno utká s domácím týmem a týmem z Kopřivnice. Aby Brno postoupilo do finálové skupiny, musí vyhrát obě utkání.