OP družstev žáků – kvalifikace

V neděli 18.9. se v čerstvě otevřené hale X-aréna ve Slatině konal kvalifikační turnaj oblastního přeboru družstev žáků ( do 15-let ).

Do soutěže se přihlásilo celkem 10 družstev z Jižní Moravy, které byly nalosovány do dvou skupin po 5. Ve skupině se hrálo systémem každý s každým, první dvě družstva postupují do finálového turnaje (5.nebo 6.11.2016 ve Slatině). Každé utkání se hrálo na 7 zápasů (2x dvouhra chlapců, 2x dvouhra dívek, čtyřhra chlapců, čtyřhra dívek, smíšená čtyřhra), takže bylo zapotřebí dostatek hráčů a hráček. :)

Našemu klubu se podařilo sestavit 2 družstva : FSpS MU „A“ (Dostál, Dostál, Reichman, Diviš, Poláková, Trotzmullerová, Chadimová)   a FSpS MU „B“ (Derka, Lipka, Smutný, Hanák, Ševčíková, Nesňalová, Pezlarová).

Skupinu „A“ vyhrálo naše „ačko“, společně s ním si na finálovém turnaji zahrají BC66 Ivančice.

Ve skupině „B“ si skvěle vedlo naše „béčko“, kterému se hned na úvod podařil husarský kousek v podobě porážky obhájce jihomoravského titulu ze Slavoje Podivín :). Ve druhém utkání naši porazili Kometu „A“ a tím si zajistili rovněž postup na finálový turnaj. Nestačili pouze na Badminton school, kteří postupují z 1.místa ve skupině „B“.

Děkujeme všem hráčům za perfektní  reprezentaci klubu, Kubovi Mazurovi za koučování a rodičům za cateringové služby a morální podporu. :)

podrobné výsledky všech zápasů na  www.jmbadminton.cz.

 

R.Ch.