Ve 3. kole Extraligy proti Hradci a Krumlovu

12107958_818358901596596_342446906627739837_n

Tento víkend čeká tým BADMINTON FSpS MU třetí kolo domácí extraligy, kde se brněnský oddíl utká v sobotu v Hradci Králové s domácím Montasem, a poté v neděli na domácí půdě s SKB Český Krumlov.Tým Brna bude tentokráte v plné síle, když přijede i hlavní singlista Scott Evans, který chyběl právě v minulém kole kvůli zranění stehenního svalu. Brno nastoupí k sobotnímu utkání v Hradci již v 10 hodin a papírově nás čeká utkání s jedním z nejslabších soupeřů ročníku. Montas Hradec Králové se sice může pyšnit tím, že v sestavě nastupují převážně domácí hráči, avšak výsledky již tak pozitivní nejsou – Montas je v extraligové tabulce na 6. místě s jednou výhrou a třemi porážkami. Pro tým Brna by mělo být sobotní utkání podle všeho vítězné.

To zápas proti Českému Krumlovu bude mnohem zajímavější. Krumlov patří v posledních letech pravidelně k nejlěpší čtyřce domácí soutěže a ani letos nejsou očekávání v jižních Čechách jiná. Krumlov je momentálně na 4. místě ligové tabulky, právě za týmem Masarykovy univerzity. V sestave Krumlova je hněd několik českých reprezentantů, včetně například Jaromíra Janáčka, finalisty mistrovství republiky 2016 v deblu a mixu. I přesto je však brněnský tým favoritem utkání, a to i díky výhodě domácího prostředí – v Bohunicích se opravdu vyhrává těžko!

Nedělní utkání začíná v 10 hodin a všichni fanoušci sportu jsou srdečně zváni celým týmem. Doufáme, že vytvoříte skvělou atmosféru jako obvykle a pomůžete „Brňákům“ k vítězsví!