VÝSLEDKY NOVOROČNÍHO ODDÍLOVÉHO TURNAJE

20160103_123604V neděli 3.1.2016 se  hale v Kampusu v Bohunicích uskutečnil již tradiční oddílový vánočně-novoroční turnaj. Letos se ho zúčastnilo rekordních 32 párů !!  Jsme moc rádi, že se přidalo i tolik dětí z přípravky a doufáme, že se jim mezi námi líbilo a příště si zase přijdou zahrát. :)

Hrálo se opět  „švýcarem“, pár vždy tvořil hráč/hráčka + rodinný příslušník.  Pro velký počet účastníků se stihly odehrát jen čtyři kola a to ještě netradičně s časovým omezením 7 minut na zápas. I tak  doufáme, že si všichni dostatečně zasportovali, nováčci pochytili něco z pravidel badmintonu a těm ostřílenějším hráčům turnaj pomohl k rozehrání se po vánoční pauze. :)

20160103_123326V prvních dvou kolech na sebe narážely ještě páry s velkými výkonnostními rozdíly,  pak se kvality trošku vyrovnaly a byla vidět velmi vyrovnaná, napínavá utkání. Po čtyřech odehraných kolech  zůstaly bez porážky 2 páry – obhájci loňského vítězství Martin Dostál s taťkou  a   předloňští vítězové Adéla Chadimová s taťkou. Ti si o putovní pohár zahráli ve finále. Po vyrovnaném průběhu si vítězství nakonec „urvali“ pro sebe kluci Dostálovi.  Dobře jim tak , budou muset další rok utírat prach z putovního poháru. :)  GRATULUJEME !!!!

Po turnaji byli ještě vyhlášení a oceněni nejúspěšnější hráči loňské sezóny TOP 10 . Jsou mezi nimi : Monika Světničková, Natálka Randulová, Mariánka Poláková, Adéla Chadimová, David Smutný, Marek Dostál, Martin Dostál, Adam Čerbák, Daniel Paseka a Jirka Bureš.

Speciální poděkování patří Martině a Standovi Bernacíkovým, Karlovi Reichmanovi a Radku Smutnému, kteří celý turnaj bezproblémově odřídili.

Moc děkujeme všem, kteří přispěli na uhrazení pronájmu haly a na drobné ceny.

Podrobné výsledky si můžete prohlédnout VÝSLEDKY ZDE (omlouváme se za záměnu Martinovi a Markovi D.)

R.CH.