GPC U15 Jihlava – výsledky

V sobotu 9.1.2016 se v Jihlavě konal první letošní turnaj pro kategorii U15. Měli jsme  druhou nejpočetnější „výpravu“ :  Martin Dostál, Marek  (Dostál, Skoupý), Kuba (Lipka, Diviš a Reichman), David (Smutný a Diviš),  Mariánka Poláková a Adéla Chadimová.

V úvodní disciplíně - smíšené čtyřhře se nejvíce dařilo Ádi Chadimové (s Tadeášem Brázdou z Ivančic),  kteří prošli celým pavoukem bez zaváhání a v silné konkurenci zvítězili. Dalším našim hráčům se moc nedařilo,  nejlépe dopadl Marek Dostál ( s Kačkou Kračmarovou) – 5.-8.místo.

V singlu kluků se nejdál dostal Martin Dostál, který byl nalosován do cesty svému deblovému parťákovi a pozdějšímu vítězi Tádovi Brázdovi. V napínavém čtvrtfinálovém zápase  podlehl  po velmi tuhém boji – 20:22, 17:21.   Naši třináctiletí David Diviš, Marek Skoupý a David Smutný v těžké konkurenci neprošli úvodními koly, Kubové  Diviš a Lipka narazili už ve 2.kole na  nasazené hráče, pozdějšího  semifinalistu/vítěze. :(

V singlu holek jsme měly 2 zástupkyně – obě vypadly po třísetových bojích ve čtvrtfinále  (5.-8.místo).

V deblu  jsme si trošku spravili chuť. Do finále chlapeckého pavouka se probojoval Martin Dostál (s Tadeášem Brázdou), bohužel na úkor bráchy Marka a Kuby Reichmana. Marek a Kuba 3.-4.místo, Martin nakonec ve finále prohrál s podivínskými rivaly Kostrhun , Herzán 17:21, 15:21. Za zmínku ještě stojí statečný boj Davči Smutného a Kuby Lipky, kterým chyběl kousíček, aby pozdější vítěze vyřadil už ve čtvrtfinále (17:21 ve 3.setu)!

V deblu holek si spolu poprvé zahrály Adéla a Mariánka. V semifinále nestačily na zkušenější pár Veselá, Pazderková – 3.-4.místo.

Shrnuto, podtrženo : 1x 1.místo (Adéla mix), 1x 2.místo (Martin debl), 2x 3.místo (Marek Dostál, Kuba Reichman – debl,   Adéla, Mariánka – debl).

Děkujeme všem hráčům za vzornou reprezentaci klubu.

Podrobné výsledky na www.jmbadminton.cz.

 

R.Ch.