GPC U13 Velké Pavlovice – výsledky

V sobotu 16.1. proběhl otevřený turnaj GPC U13. Turnaj byl plně obsazen  (zavítali k nám  hráči ze severní Moravy i z Čech včetně Prahy), a tak organizátor musel zkrátit párové disciplíny na 15 bodů. Z našeho oddílu si přijeli zahrát Marek Skoupý a David Smutný.

Úvodní disciplína – smíšená čtyřhra

Marek měl za partnerku Nikol Giňovou a na tři sety přešli první kolo, ve druhém narazili již na nasazený pár a jejich cesta skončila.

Druhý nově utvořený pár David s Martinkou Ševčíkovou úspěšně prošel až do finále, kde se probil až k matchpointu  za stavu 15:14. Ale tam se již karta obrátila a zůstalo nám druhé místo.

 

Ve čtyhrách to Marek zkusil opět s Štěpánem Prekem z Badminton Sharks, ale těsně prohráli třetí set 14:16. David hrál s Tomášem  Matulou ze severní Moravy a poměrně hladce prošli až do finále, kde nestačili na dvojici Maňásek/Šulc

 

Ve dvouhrách Marek bojoval s Lukášem Kurdiovským. Výsledek 21:23 a 25:27 svědčí o velkém boji, tak snad to Markovi vyjde příště. David se dostal potřetí do finále a opět z toho bylo druhé místo.

 

Oběma hráčům děkuji za reprezentaci klubu, rodičům za podporu hráčů.

Podrobné výsledky na www.jmbadminton.cz.

R.S.