GPC U13 , Jihlava – výsledky

DSC_0253

Poslední den jarních prázdnin 6. 3. proběhlo v Jihlavě otevřené GPC U13. Náš jediný zástupce David Smutný hrál všechny tři disciplíny.

S parťačkou pro U13 Martinkou Ševčíkovou prošel hladce do finále. Tam se utkali s dvojicí Maňásek/Maixnerová. Po dvou setech 21:17 a 21:14 jsme se radovali z vítězství.

Ve dvouhře se turnaje zúčastnili 3 hráči z první desítky celostátního žebříčku. V semifinále David potkal svého kamaráda a soupeře z Rychnova nad Kněžnou Pavla Maňáska. Po pěkném zápase odcházel David spokojenější s vítězstvím 21:18 a 21:7. Co by to bylo za turnaj, aby se David nesetkal s hráčem z Komety, tentokrát narazil ve finále na Vojtu Čupu, výsledek 21:9 a 21:12 přinesl Davidovi druhé vítězství.

Ve čtyřhře hrál David s brněnským žralokem Štěpánem Prekem. V semifinálovém boji prohráli s dvojicí Maňásek/Ret 14:21 a 14:21 a získali tak dělené 3. místo.

Turnaj proběhl díky výborné organizaci rodiny Pořízových a Pavla Kavana bez problémů, měl spád a díky hráčům z několika oblastí byl zajímavý a dramatický pro všechny zúčastněné.

Kompletní výsledky na jmbadminton

R.S.