Kompletní sbírka medailí z GPB U19

most 3 První víkend v novém školním roce patřil v mostecké hale badmintonu, konktrétně se tam konal republikový turnaj  GPB U19.

Naše barvy hájili Martin a Marek Dostálovi, Jirka Derka, Kuba Reichman a Kuba Lipka, všichni ještě hrající v kategorii U17.

Začínalo se tradičně mixem, pro nás tentokrát velmi úspěšná disciplína. Martin Dostál se svojí parťačkou Radkou Šilhavou prošli až do nedělního finále, kde na ně čekal Jirka Derka se svojí partnerkou Soňou Hořínkovou. Boj to byl velmi vyrovnaný, nakonec se radoval Jirka se Soňou po výhře 21:19 a 21:18. Jirka bere zlato !!!!  Martin stříbro.   GRATULUJEME !!!

V singlu byl nejúspěšnější Martin Dostál. Cestou do semifinále porazil postupně Chumchala, Hykyše a nasazenou jedničku Abrahama. V semifinále na něho čekal jeho deblový parťák Tadeáš Brázda. Na toho již fyzicky nestačil, ale i tak skvělé 3.místo.

V deblu nám opět udělali radost Martin Dostál s Tadeášem Brázdou. Nestačili až ve finále na nasazené jedničky  bratry Adama a Matěje Ehmy, kteří mimochodem v prvním kole museli hodně zabojovat, aby prošli přes náš další pár Marek Dostál+Kuba Reichman.

Nejúspěšnějšími ‚účastníky zájezdu‘ byli zlatý Jirka a  Martin (2x stríbro, 1x bronz).

Všem patří poděkování za vzornou reprezentaci klubu, medailistům patří velká gratulace.

vysledky_gpb_u19_super_stars_most_2018

Most 1Most 2