GPC U13 Jehnice – výhra Adélky Chadimové ve všech disciplínách

Včera 9.11.2013 se uskutečnil 2. postupový turnaj GPC kategorie U13. Z našeho oddílu startovalo celkem 12 hráčů a hráček: Jirka, Martin, Marek, Kuba, Kryštof, Franta, Kuba, Adéla, Barča, Domča, Mariánka a Anička.

Adélce gratulujeme ke třem prvenstvím. Ve čtyřhře startovala s Barčou Otáhalovou (Židlochovice) a ve smíšené čtyřhře s Tadeášem Brázdou (Ivančice). Adélko přejeme ti hodně úspěchu na turnaji GPA v Mostě. Musíš zabojovat, umíš to :).

Na stupně vítězů dále dosáhl Martin Dostál s Tadeášem Brázdou (Ivančice) ve čtyřhře chlapců, skončili až ve finále a patří jim tedy celkové druhé místo. Ve čtyřhře dívek si odnáší třetí místo Anička Slavíková, která měla na turnaji premiéru a ve čtyřhře nastoupila se Zachovou (Jihlava) a třetí místo stejně tak patří Domče Mendrek, která nastoupila se Štěpánkou Líčkovou (Podivín).

Ostatním hráčům gratulujeme k odvedeným výkonům a dílčím výsledkům, turnajovým nováčkům pak za jejich odvahu. Všem děkujeme za odhodlání přijít na domácí turnaj, věříme, že na dalším turnaji budeme opět startovat v tak velkém počtu.

Podrobnější výsledky turnaje naleznete zde pavgpc_jehnice_9_11_2013