Vítězné MČR družstev žáků!

MČR družstev žáků U15 se opět konalo v Brně. Účastnilo se 10 nejlepších klubů z Česka. Za náš tým se zúčastnili Lucka Krulová, Gabča Trötzmüllerová, Patrik Hrazdíra, Ondra Valouch, Míša Havlíček a Lukáš Thor.

Jelikož našemu týmu chyběla třetí holka, tak jsme museli pokaždé jeden zápas skrečovat. A i přesto jsme v sobotu prošli základní skupinou bez prohry. Ve čtvrtfinále jsme se utkali s Českým Krumlovem. Zde jsme po skrečovaném mixu vyhráli čtyři singly a postoupili do semifinále, které se hrálo až v neděli. V něm jsme hráli s pražským Prosekem a po stejném průběhu jsme vyhráli 4:1. Nejhezčí zápas zahrála Lucka, která porazila na 3 sety Vandu Sedláčkovou.

Ve finále na nás čekali Klimkovice. Začínal Patrik proti Honzovi Ptáčkovi, kterého porazil v těžkém zápase 2:1 na sety. Lucka s Gabčou si lehce poradily se svými soupeřkami v singlu a chyběl nám jeden bod k vítězství. Svůj zápas bohužel prohrál Lukáš s Markem Waliszewským a tím si vysloužil napsání tohoto reportu. Naštěstí si Lucka s Gabčou poradily v deblu, kde jednoznačně vyhrály. A tento čtvrtý bod nám zajistil titul mistrů republiky!

Nakonec bych chtěl za všechny spoluhráče poděkovat trenérům Standovi a Kubovi, ale i Jirkovi Trötzmüllerovi za streamování pro rodiče.