GPC U15 BŘECLAV – výsledky

V sobotu 1.11.2014 se v Břeclavi konal nepostupový turnaj GPC U15. Z  našeho oddílu se turnaje zúčastnili: Roman Procházka, Martin a Marek Dostálovi, Jirka Derka, Kuba Lipka, Davídek Smutný, Adam Neradílek, Natálka Randulová a Adéla Chadimová.

Nejúspěšnější byla Natálka Randulová , která si zahrála všechna finále. V singlu sice finálový zápas s Nelou Němcovou z Orlové prohrála, ale ve čtyřhře (s Bárou Otáhalovou ze Židlochovic) a mixu (s Adamem Kostrhunem z Podivína) si vítězství utéct nenechala.

Do semifinále postoupil ještě Roman Procházka (ve čtyřhře s Davidem Herzánem z Podivína a v mixu s Nikolou Kubovou z Badminton school Brno) a Adéla Chadimová (ve čtyřhře  s Páťou Sejkovou z Podolí). Ale to bylo vše. :(

Úspěšnost nic moc. Ale vzhledem k tomu, že věkem do této kategorie patří z našich 9 zúčastněných hráčů jen 3  (ostatní jsou kategorie U13,  Davídek U11 ), byl to turnaj spíše pro získávání zkušeností. Doufejme, že až tato mladší skupinka trošku doroste, bude z turnajů vozit pro Jehnice medaile stejně jako Natálka :) .

Všem zúčastněným děkujeme , kompletní výsledky jsou vyvěšeny na www.jmbadminton.cz .