2.GPC U13 – výsledky

V sobotu 15.11.2014 se v Břeclavi konal turnaj GPC U13. Hrálo se o postup na 2.GPA U13, který se bude konat 29.-30.11.2014 v Českém Krumlově.  Za naše modré barvy nastoupili : Marek a Martin Dostálovi, Kuba Lipka, Jirka Derka, Davča Smutný, Kryštof Šípek , Franta Hanák, Marek Padyšák a Mariánka Poláková.

Nejnapínavější byl singl chlapců, kde startovalo celkem 31 hráčů ! (nás těší, že 8 bylo našich). Do čtvrtfinále postoupilo 5 našich (Marek, Martin, Jirka, Kuba, Kryštof). Do semifinále se probojovali Marek a Martin , ale i ostatní podali super výkon, hlavně Jirkovi k postupu moc nechybělo. V  semifinále si nejdřív Martin poradil se Šimonem Prekem 21:11, 21:19, potom Marek výborným výkonem vyřadil z turnaje Davida Herzána (27:25, 21:13). Bratrovražedné jehnické finále se však nekonalo – Martin zápas skrečoval ( celý den hrál s horečkou a potřeboval ještě ušetřit síly na čtyřhru) a tak se Marek radoval nejen z postupu na „A“, ale i z prvního vítězství na „C“.

Ve čtyřhře si pak postup vybojoval nemocný Martin Dostál (s Tadeášem Brázdou z Ivančic), když ve finále porazili pár Reichman,Poříz.

Mezi dívkami jsme při neúčasti Adély Chadimové měli pouze jedinou zástupkyni – Mariánku Polákovou. V singlu měla trochu smůlu na los, prohrála v 1.kole s pozdější semifinalistkou Martinou Ševčíkovou. V mixu se s Davidem Smutným dostali až do semifinále, kde prohráli ve 3.setu  s pozdějším vítězem. Ve čtyřhře si Mariánka zahrála finále.

Shrnuto podtrženo: do Českého Krumlova si pojede zahrát Marek a Martin Dostálovi, k nim se přidá ještě Adéla Chadimová, která má ve všech disciplínách přímý postup a proto na tomto turnaji nesměla startovat.  GRATULUJEME  a  DRŽÍME  PĚSTI !!!

Všem zúčastněným hráčům a hráčce děkujeme za vzornou reprezentaci klubu.

Výsledky jsou na www.jmbadminton.cz .