POZVÁNKA NA VÁNOČNÍ KOLO EXTRALIGY!

10841255_1641811002713117_140461648_n

Tímto Vás jménem badmintonového oddílu TJ Sokol Veselý Brno Jehnice zveme na poslední kolo Extraligy v kalendářním roce 2014! Vánoce jsou sice svátky klidu a míru, doufáme však, že v neděli se v „ochozech“ naší haly Badminton-Point v Jehnicích vytvoří pořádné „peklo“ a my naše soupeře usmažíme jako vánočního kapra.

V neděli 21.12. se domácí tým Jehnic utká s týmem USK Plzeň, a to od 11:00Plzeň momentálně okupuje poslední příčku extraligové tabulky, a proto bude Brno v tomto utkání jasným favoritem. Žádného soupeře však nelze podceňovat, zvlášť když v jeho sestavě figurují například mistři republiky Josef Rubáš a Jaroslav Sobota nebo druhý nejlepší slovenský hráč, Juraj Vachálek.

V sobotu se Jehnice utkají v Praze s favoritem soutěže, Meteorem Praha. Utkání bude mít speciální náboj pro většinu pražského družstva vzhledem k tomu, že velká část hráčů v minulosti působila právě v Jehnicích (Petr Koukal, Lukasz Moren, Alžběta Bášová, Jakub Bitman). Bude to tedy zajímavý souboj „starého“ a „nového“ brněnského týmu.

V sobotu nám, prosím, držte palce a v neděli dorazte do haly Badminton-Point v Jehnicích a podpořte náš tým v honbě za vánočním vítězstvím! Maminky, nezapomeňte přinést cukroví a perníčky!!!

 

 

vojta