GPC U13 Velké Pavlovice – výsledky

V sobotu 17.1.2015 se ve Velkých Pavlovicích konal  otevřený (tedy nepostupový) turnaj GPC U13.  Z našich hráčů se turnaje zúčastnili  Domča Mendreková, Terka Stoupencová (pro kterou to byl vůbec první turnaj v životě ! :)  ) , Adéla Chadimová, Martin a Marek Dostálovi, Kuba Lipka, Franta Hanák a benjamínek Davča Smutný.

V turnaji bylo celkem  přihlášeno  22 holek  a 37 kluků !! , takže bylo předem jasné, že v Pavlovicích budeme i večeřet.

Z kluků se nejvíc prosadil Martin Dostál, kterého  v singlu  zastavil až v semifinále Tadeáš Brázda. S tím pak  společně došli ve čtyřhrách rovněž do semifinále. V mixu hrál s Domčou Mendrekovou, podařilo se jim projít do čtvrtfinále.

Z holek byla nejúspěšnější Adéla Chadimová, která nejprve v mixu  s Tadeášem Brázdou vypadla až v semifinále s pozdějšími vítězi. V singlu pak bez větších obtíží došla do finále, ve kterém pak ve třísetovém zápase vybojovala cenné vítězství s 9.hráčkou celorepublikového žebříčku.  Ve čtyřhře (s Martinou Ševčíkovou) vypadly v  semifinále,  ve třísetovém zápase prohrály s pozdějšími vítězkami z Opavy.

Podrobné výsledky na www.jmbadminton.cz .

Všem děkujeme za bojovnost a předvedené výkony.

Doufáme, že i nováčkům se turnaj líbil a na dalším „C“ turnaji U13 (tentokrát postupovém) , který  se bude konat v půlce  února u nás v Jehnicích  se všichni potkáme v ještě   větším počtu.