Junior Couple Cup 2015 – výsledky

V neděli 8.2.2015 se konal  v hale Badminton – Point Jehnice  turnaj smíšených dvojic U13 – Junior Couple Cup 2015.

Jednalo se o novinku v našich klubových aktivitách. Tým tvořil vždy jeden chlapec a jedna dívka, hrálo se „švýcarem“ na 5 kol. 1 kolo = 1 set do 21 bodů dívka proti dívce, 1 set do 21 bodů chlapec proti chlapci a 1 set do 21 bodů smíšená čtyřhra.

I přes chřipkovou epidemii, lákadlo v podobě SP v biatlonu v nedalekém Novém Městě na Moravě a bláznivé počasí, kdy se modrá slunečná obloha střídala s  neuvěřitelnou rychlostí s „bílou tmou“ (chumelenice jako Brno :) ) se v jehnické hale sešlo 16 párů. Obdiv zaslouží zejména hráči (nebo spíš jejich rodiče) z Růžďky, Jihlavy nebo Olomouce, že si i přes nepřízeň počasí  přijeli do Brna zasportovat.

„Doprovodným programem“ turnaje byla  soutěž v podání na přesnost, kde se děti snažily trefit bedničku o velikosti cca 60 x 40 cm nejprve dlouhým forhendovým podáním, později i krátkým bekhendovým.

Vítězství  v turnaji si nakonec odnesli domácí Adéla Chadimová s  ivančickým Tadeášem Brázdou, kteří celým turnajem prošli bez ztráty setu.

Na 2.místě se umístil pár Bára Korábová (Hustopeče) , Jakub Reichman (Badminton School Brno).

Na 3.místě se umístili olomoučtí Denisa Granátová a Šimon Kocián.

Podrobné výsledky  couple cup výsledky .

Fotky:  https://picasaweb.google.com/108721505712994160076/CoupleCup822015?authkey=Gv1sRgCJ6fj5Gtuo6ingE

 

PODĚKOVÁNÍ  PATŘÍ  OPĚT  HLAVNĚ  RADKOVI, JANĚ  a  TERCE  SMUTNÝM  za perfektní organizaci a dodání cen, dále paní Polákové za „catering“ , Tomáši Prekovi za pomoc při řízení turnaje,   Karlovi za fotodokumentaci, Bohunce za výbornou kávu a všem ostatním za spoluvytvoření přátelské a pohodové atmosféry. :)