OP U15 – výsledky

V sobotu 11.4.2015 jsme pořádali v Jehnicích oblastní přebor kategorie do 15-ti let.  Z našich hráčů se turnaje zúčastnili :  Adam Čerbák, Pavel Grošov, Roman Procházka, Natálka Randulová , Bára Vališová, Martin Dostál, Marek  Dostál, Kryštof Šípek,  Jirka Derka, Kuba Lipka, Davča Smutný, Franta Hanák, Adéla Chadimová, Mariánka Poláková a Terka Stoupencová.

Z kluků byl nejúspěšnější Martin Dostál, který do kategorie patnáctiletých oficiálně vstoupí až příští sezónu. V singlu na medaili nedosáhl, ve čtvrtfinále ho vyřadil jeho deblový parťák Tadeáš Brázda, ale ve smíšené čtyřhře vybojoval spolu s Patricií Sejkovou bronz a ve čtyřhře s Tadeášem Brázdou  si po  třísetovém semifinálovém zápase  proti páru Reichman,Kozel  (12:21, 21:16, 21:14) vybojovali finálovou účast . Tam už sice nestačili na podivínský pár Kostrhun Adam, Kostrhun Dan, ale stříbrná medaile zůstala částečně v Jehnicích. :)

Další medailové umístění se podařilo ve čtyřhře  páru Kuba Lipka, Jirka Derka, kteří ve čtvrtfinále vydřeli vítězství nad  párem Herzán, Marek Dostál (13:21, 21:18, 21:16) , v semifinále pak prohráli s pozdějšími vítězi , ale bronzová medaile je pro oba velký úspěch.

Z holek byla nejúspěšnější tradičně Natálka Randulová.  Spolu s Adamem Kostrhunen  vyhráli smíšenou čtyřhru - ve finále porazili pár Otáhalová, Kozel 21:17 a  21:17. V singlu v nádherném finálovém zápase v koncovce 3.setu nakonec nestačila na Báru Otáhalovou (16:21, 21:12, 18:21) – stříbrná medaile. V závěrečném zápase dívčího turnaje pak porazila spolu s Bárou Otáhalovou další „polo“ jehnický pár Chadimová, Sejková 21:18, 21:18 – zlato !

Úspěšný byl turnaj i pro třináctiletou Adélu Chadimovou. V mixu (s Tadášem Brázdou) prohráli až v semifinále s pozdějšími vítězi Kostrhun Adam+naše Natálka :) – bronz. V singlu vypadla rovněž v semifinále, rovněž s pozdější vítězkou Bárou Otáhalovou 7:21 a 13:21. V zápase o 3.místo si pak poradila s Patricií Sejkovou 21:9 a 21:19  -  bronz. V závěrečné disciplíně , čtyřhře, spolu s Páťou Sejkovou ve finále potrápily favoritky turnaje Natálku s Bárou Otáhalovou 18:21, 18:21 – stříbro.

Cennou medaili si vybojovaly ještě Bára Vališová a 12-ti letou Mariánkou Polákovou – bronz ve čtyřhře.

Celkem jsme získali  10  medailí – 2 zlaté (Natálka), 3 stříbrné (Natálka, Martin, Adélka), 5 bronzových (Martin, Jirka+Kuba, Bára+Mariánka, Adélka 2x) .

Na MČR  U15 , které se bude konat poslední dubnový víkend v Pardubicích, si tímto turnajem vybojovala účast Natálka Randulová a to ve všech třech disciplínách. Naty, gratulujeme a držíme pěsti !!!!

Podrobné výsledky OP na zde .