Májový turnaj v Podolí, 9.5.2015 – výsledky

Májový turnaj Podolí 9.5.  U11 a U13

V Podolí se o prodlouženém víkendu konal  4. ročník turnaje pro naše nejmladší naděje U11 a U 13. Pěknou slunečnou sobotu jsme strávili v hale za účasti jehnických hráčů : Marek a Martin Dostálovi, Kuba Lipka, David Smutný a Franta Hanák.

Turnaj byl rozehrán ve skupinách o 4-5 hráčích, hrálo se na dva vítězné sety do 15, postoupilo se do pavouka, kde se již hrálo do 21 bodů opět na dva vítězné sety.

V U11 se našemu jedinému zástupci  Davidovi podařilo probojovat až do finále. Tam narazil na svého rivala ze severu Moravy Dominika Kopřivu. I tentokrát byl jejich vzájemný duel vyrovnaný, zejména druhý set,  který pro sebe rozhodl David 22:20.

V kategorii U13 utekl postup bojovnému Frantovi Hanákovi ve třetím setu 15:17, ostatní naši borci prošli do pavouka. Tam bojoval o postup do semifinále ve třísetovém zápase Kuba Lipka s olomouckým Chumchalou. Koncovku lépe zvládl olomoucký hráč. Z obou stran pavouka se k sobě blížili bratři Dostálovi. Oba pak svedli ve finále další třísetovou bitvu se šťastnějším koncem pro Martina 14,-18,14

V deblech jsme obsadili pouze kategorii U13, mladší dvojice Smutný/Hanák postoupila ze skupiny, o postup do semifinále prohrála se slovenskou dvojicí Baďura/Turek. Finále  pak bylo téměř v jehnické režii. Zde si to rozdala bratrská dvojice Dostálů proti složenému deblu Lipka/Reichman. Na vítězství  dosáhli Marek s Martinem.

Všem našim vítězům blahopřejeme a i ostatním děkujeme za bojovný výkon.

V kategorii U11 zvítězila komeťácká  dvojice Procházka/Čupa

Mezi děvčaty jsme neměli zastoupení, tak jen pro doplnění  U11 zvítězila Michálková, U13 hustopečská Korábová  a ve čtyřhře složená dvojice Syrovátková/Korábová.

Vysledky_Jarní 4