Pozvánka na první kolo Extraligy

upraveno

Léto plné přípravy na novou sezónu je konečně za námi a znovu nás čekají extraligové boje, ze kterých na konci sezóny vznikne nový vítěz ročníku 2015/16. Brněnský tým do nové sezóny vstupuje s úplně novou tváří, tedy alespoň co se týká stránky týmu. Kádr Brna zůstal oproti minulému ročníku beze změn.

A hned první kolo nového ročníku Extraligy bude pro tým FSpS MU křest ohněm, jelikož se v sobotu utká v repríze loňského semifinále proti Českému Krumlovu. A nejenže se bude hrát na horké, jihočeské půdě, krumlovští budou jistě chtít minulou porážku Brnu oplatit. V neděli se v kampuse Masarykovy university představí outsider Extraligy – pražská Astra.

Krumlovští to s tou „pomstou“ však budou mít těžké. Loňský bronzový tým soupisku moc neposílil, ba právě naopak. Kvůli zranění Hany Milisové (které tímto přejeme brzký návrat na kurty) přišel Krumlov o stabilitu v dámských disciplínách. V mužské části kádru vidíme více změn, za Krumlov již nebude nastupovat polák Swierczynski, tým však posílil Bulhar Teodorov Delchev a mladý Petr Beran. Očekávat se dá těžké utkání, Brno je však mírným favoritem. Utkání začíná v 11 hodin.

Pokud mírným, tak v neděli je Brno tím favoritem obrovským. TJ Astra ZM Praha bude mít se svým kádrem problém udržet se pro příští sezónu v extraligové soutěži a pro Brno by to měla být povinná výhra. Nedělní utkání startuje v 10 hodin na kampuse MU, tak nás přijďte podpořit!

plakát