GPC U15 Břeclav – výsledky

V sobotu 10.10.2015 se v Břeclavi konal  GPC U15. Turnaj  byl nepostupový, otevřený i pro jiné oblasti. Sjelo se celkem 24 hráček a 32 hráčů. Z našich  hráčů se turnaje zúčastnilo 8 kluků (všechny 3 holky, které věkem spadají do této kategorie, jsou zraněné :( )  a to : Martin Dostál, Marek Dostál, Jirka Derka , David Diviš, Jakub Diviš, Marek Skoupý , David Smutný a náš nový člen Kuba Reichman.

Nejvíce se dařilo nejzkušenějším hráčům – Martinovi Dostálovi a Kubovi Reichmanovi.

Martin Dostál   v mixu (společně s Maruškou Studenou z Přerova)  vypadl až v semifinále , když je porazil pozdější vítěz Kuba Reichman s Nelou Němcovou z Orlové. Takže po první disciplíně pro naše barvy 1x umístění na 3.-4.místě a jedno vítězství.  Výborný začátek ! Super kluci !!!

V singlech bylo naše účinkování bohužel trošku slabší. Nejdál se dostal opět Martin s Kubou , oba vypadli ve čtvrtfinále, takže 2x umístění  na 5.-8.místě.

V deblech se nám zase zlepšila nálada . Do semifinále se probili Kuba Reichman s Markem Dostálem (bohužel do finále je nepustil pár Slíva, Matula) a Jirka Derka hrající s Vaškem Kozlem z Badminton School Brno . Ty na cestě do finále  zastavili až pozdější vítězové . A těmi se k naší velké radosti stali Martin Dostál s Tadeášem Brázdou z Ivančic.  Bravo, Martine!

Celkově jsme si z Břeclavi odvezli  2 zlatá  (Kuba, Martin)   a    4 bronzová umístění (Kuba, Martin, Marek, Jirka), všechno z párových disciplín. Budeme držet pěsti na příštích turnajích a doufejme, že i v singlech budeme trošku úspěšnější. Snad se nám už zapojí i holky :).

Všem zúčastněným děkujeme za vzornou reprezentaci klubu.

Podrobné výsledky najdete na www.jmbadminton.cz .

R.Ch.