OP U17 – výsledky

V neděli  25.10.2015 jsme poprvé pod novým názvem našeho klubu  – Badminton FSpS MU z.s. hostili turnaj v našem novém působišti v hale Campusu. Oblastní přebor kategorie  U17 přilákal větší množství hráčů i kategorie mladších, což bylo dobře, alespoň si hráči zahráli více zápasů. Pořadatelsky jsme vše zvládli na výbornou, jednotlivé zápasy šly rychle po sobě, hrálo se současně na čtyřech kurtech, k tomu velká tribuna pro rodiče a ostatní fandící.

K výsledkům:

Nejlepších  výsledků z dívek dosáhla Natálka Randulová, která získala druhé místo v singlu, kde nestačila pouze na Veroniku Srncovou, první místo ve čtyřhře společně s Barčou Otáhalovou ze Židlochovic a v mixu společně s Adamem Kostrhunem vybojovala  druhé místo. Gratulujeme!!

Nejlepších  výsledků z chlapců dosáhl Adam Čerbák, který v singlu získal třetí místo po výhře nad Davidem Herzánem z Podivína, třetí místo společně s Jirkou Derkou ve čtyřhře a taktéž třetí místo v mixu společně s Májou Zbořilovou. Gratulujeme!!

Celkové výsledky:

Nejvíce bodů do žebříčku kategorie 17 získala Natálka Randulová (2,1,2 místo) a Adam Čerbák (3,3,3 místo), z mladších zaslouží pochvalu Marek a Martin Dostálovi, kteří v této starší kategorii uhráli velmi pěkné výsledky.

Z našeho oddílu se zúčastnili:

Adam Čerbák, Martin a Marek Dostálovi, Pavel Grošov, Jakub Lipka, Jakub Reichman, Jirka Derka a Michal Bauer a jediná z dívek – Natálka Randulová.

Všem zúčastněným děkujeme za vzornou reprezentaci klubu.

I.Č.

Podrobné výsledky najdete na www.jmbadminton.cz .